Maak kennis

De kamers

Onze accommodatie beschikt over 4 kamers, één met een tweepersoonsbed en drie met twee eenpersoonsbedden. U hebt de beschikking over een centrale badkamer met douche, toilet en wastafel. Daarnaast staat een speciale zitkamer met een schat aan boeken en informatiemateriaal geheel tot uw beschikking. 

De kamers met eigen sanitair

De kamers met eigen sanitair zijn iets luxer en voorzien van TV, u kunt gebruik maken van uw eigen douche en toilet. Uiteraard kunt u op avond gezellig naar de gemeenschappelijke zitkamer komen voor een boek of een goed gesprek bij een glas wijn. 

Wij zijn aangesloten bij de vereniging Bed & Breakfast. Overnachtingen zijn inclusief een uitgebreid ontbijt. Informeer naar de mogelijkheden, groepen tot 25 personen zijn welkom. Wij bieden ook enkele arrangementen. De Jacobshoeve is het hele jaar geopend. 

Koffie- en theeschenkerij

Op het erf van de hoeve is een koffieen theeschenkerij. Dé plek om samen uit de wind van de zon te genieten. Ook als u niet bij ons overnacht bent u van harte welkom. Koffie of thee voor slechts € 1,50